Δύο νέες συνεργασίες

Ημερομηνία Δημοσίευσης

    

Η εταιρεία μας, στα πλαίσια διεύρυνσης στρατηγικών συνεργασιών στο χώρο των τροφίμων και ποτών, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα της συνεργασία με δύο κορυφαίες εταιρίες στο κλάδο τους, την ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ και την ΥΦΑΝΤΗΣ.

Από το 1963 στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία παράγουν και συσκευάζουν στη χώρα μας μερικές από τις πιο δημοφιλείς μπίρες: την οικογένεια της Amstel –Αmstel, Αmstel Pils, Amstel bock, Amstel Radler,  τη Heineken, την ΑΛΦΑ, τη Fischer, την ΒΙΟΣ 5,την Buckler. Παράλληλα, εισάγουν τις μπίρες: SOL, Mc Farland, Erdinger, Chimay, Krusovice, Moretti κα.Κάθε μια από τις 28 μάρκες που συνθέτουν το πλούσιο χαρτοφυλάκιo της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας είναι ξεχωριστή, έχει τη δική της ιστορία, συνταγή και «προσωπικότητα».

Από το 1979, η εταιρεία ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ εξελίσσεται ακολουθώντας τις νέες τεχνολογίες και αναπτύσσεται συνεχώς συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της με γνώμονα το σεβασμό προς το καταναλωτικό κοινό και την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, πέτυχε σε σύντομο χρονικό διάστημα να συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων.

Με τις συνεργασίες αυτές, εμπλουτίζουμε το φάσμα των προϊόντων μας και κάνουμε ένα ακόμη βήμα να εκπληρώσουμε τον στόχο μας, ο οποίος είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μια πλήρη γκάμα ποιοτικών προϊόντων. 

 

Εμφανίσεις Άρθρων
42506
Design & Implementation: iZante - Supported by iTravelGuides.